Commed Trade Kft


A tartalomhoz

Főmenü:


Cégismertető

Cégünkről


Cégünk 1993-óta sikeresen működő elektronikai vállalkozás, amely országszerte több ezer ügyfelét látja el termékeivel és szolgáltatásaival.
Kis és nagykereskedelmi egységünkben mintegy 2000 féle árucikk várja vásárlóit. A fő profil az elektronikai mérőműszerek forgalmazása, azok javítása és kalibrálása. Kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el a németországi PeakTech (Heinz Günter Lau GmbH), a PTL GmbH, a 4 H Jena Engineering, az amerikai EXTECH, a japán SANWA, a lengyel SONEL cégeknek, továbbá viszonteladói vagyunk a MEGAKICK-STORES katalógus áruháznak és az angol Time Electronics cégnek.
Honlapunkon keresztül a kiválasztott terméket közvetlenül megrendelheti. 3 internetes áruházunk ( a Vatera, a webshop és az addel-portál ) a "Börze - Webshop" menüpont alatt érhető el.
Választékunkat teljes terjedelmében a honlapunkon található
"Termékek" és "Szolgáltatások" menü pontokban találja meg.
Műszaki börzénkben használt, felújított műszerek, mikroszkópok, alkatrészek, kiegészítő egységek és még sok minden más várja az amatőröket és szakembereket.
Akkreditált Kalibráló Laborunkban villamos mérőműszerek, érintésvédelmi műszerek, hőmérők, mechanikai eszközök, szerszámok kalibrálását és felülvizsgálatát végezzük el -egyedi kérés alapján - telephelyükön is.

A COMMED TRADE Kft. KALIBRÁLÓ LABORATÓRIUMA az Európai Unió és a Magyar Köztársaság Kormányának társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében valósult meg.

Szervizünkben elektronikus mérőműszerek, érintésvédelmi és szigetelésvizsgáló műszerek, ÉVÉ Univerzál műszerek, tápegységek rövid határidejű javítását és műszaki tanácsadást vállalunk. Vállaljuk a Magyarországon képviselettel nem rendelkező mérőműszerek javítását. Az Óra és Műszer Ipari Szövetkezet megszűnése után vállaljuk a szövetkezet által gyártott (főleg érintésvédelmi) műszerek javítását, felülvizsgálatát.
Minőségbiztosítási rendszerünket
(ISO 9001/2009) 2006-ban kiterjesztettük a Kalibráló Laboratóriumunkra is, amelynek akkreditálása 2007. február 07-én megtörtént (NAT-2-0263/2007), újraakkeditálás 2011-ben (NAT-2-0263/2011). Kalibráló Laborató-riumunk az MSZ/EN 17025:2006 alapján végzi tevékenységét. Cégünk NATO-beszállító, valamint a R.E.A.C.H. előírásainak is megfelel.
Önt is várjuk mintaboltunkba, ahol szakembereink állnak rendelkezéseikre a műszaki és kereskedelmi kérdések megválaszolására, elképzelései megvalósítására.

Kérjük Önöket, hogy írják meg szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatos véleményüket az "Árajánlat kérés" menüpontban vagy közvetlenül az alábbi e-mail címekre:

Elérhetőségeink:

commed@commed.hu
l.kocsis@commed.hu
sztehlo@commed.hu
fsandor@commed.hu
ba@commed.hu

1074 Budapest, VII. Vörösmarty u. 3/a
Tel/fax: +36 (1) 222-7000, +36 (1) 252-0758
Mobil: +36 (70) 369-9688

Térkép

Mintaboltunk és a Regula 2008 kiállítás

Kisker boltunk
REGULA 2008

InterStat.hu

Nyitólap | Termékeink | Börze és Webshop | Cégünkről | Árajánlat kérés | Szolgáltatások | Térkép | Oldaltérkép


Almenü:


Kapcsolat | commed@commed.hu

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe